Winkelwagen U heeft 0 artikelen in uw mandje
Login | Uitloggen
Account gegevens

Over

Het woord Hatsjiekidee is op te delen in drie woorden.

Hat Sjiek Idee

Elk woord heeft een eigen betekenis. Samen leveren die betekenissen de filosofie achter Hatsjiekidee op.

Hat

Hat is het Engelse woord voor hoed, een vorm van hoofdbedekking. Hat spreek je uit als Hét. Hét Sjiek idee dus! De hoedjes van Hatsjiekidee worden op maat gemaakt, passend bij de vorm van je gezicht en de kleur van je huid. De sjaals en mutsjes zijn op deze site te bestellen en ze kunnen gecombineerd worden met heel veel accessoires om zo van elke sjaal een persoonlijke combinatie te maken. Bij Hatsjiekidee kun je altijd op afspraak langskomen om te passen en te kijken naar wat bij jou goed staat. Je krijgt geheel vrijblijvend advies en leert hoe je sjaals kunt knopen en hoe je je eigen sjaals eventueel kunt combineren met de puntsjaals van Hatsjiekidee. Je kunt dan ook zien of je eventueel een maatoplossing wenst. Voor iedereen is er een oplossing voor een “stoffen pruik”.

Sjiek

Als je je haar verliest ben je een deel van je oorspronkelijke uiterlijk kwijt. Besteed er toch aandacht aan! Juist met wat extra zorg en liefde voor je kale hoofd kun je mooi voor de dag komen. Bij Hatsjiekidee worden allerlei producten bedacht en gemaakt om tegemoet te komen aan de wens om toch elegant, sjiek of sportief en passend bij jouw stijl gekleed te gaan. Tot in de “hoofd”puntjes!

Alle producten zijn gemaakt van luxe, mooie materialen in een comfortabele "snit". Sjiek, elegant en lekker zittend dus! Bovendien zijn alle producten wasbaar!

Idee

Kanker is een ziekte met verstrekkende gevolgen op emotioneel en lichamelijk gebied. Ook je uiterlijk kan veranderen als gevolg van de behandelingen. De maakster van Hatsjiekidee maakte dat van dichtbij mee en besloot in 2004 om op zoek te gaan naar oplossingen voor een hoedje bij haarverlies dat ook nog bijdraagt aan een “goedgemutst” gevoel. Het zijn oplossingen geworden die zo te combineren en te dragen zijn dat voor elk stijltype er iets te kiezen valt. Of je nu een “extravagant” type, een “naturel” type, een “sportief”, “klassiek” of “sjiek” type bent. Bij Hatsjiekidee slaag je altijd.

 

 

Volgende
0 items
Betalen

Aanbiedingen    |    Geavanceerd zoeken    |    Inloggen
Copyright © 2012 Powered by Innonet