Winkelwagen U heeft 0 artikelen in uw mandje
Login | Uitloggen
Account gegevens

Maatwerk

Bij Hatsjiekidee kun je terecht voor maatwerk-oplossingen. Wil je graag een stoere pet, of juist een sjieke turban, heb je een oud spijkerjasje waar je een hoofdbedekking van wilt laten maken? Of ben je de moeder van de bruid en wil je, ondanks je kale hoofd, toch een leuke hoofdbedekking die bij je kleding past? Het kan allemaal. Maak een afspraak om geheel vrijblijvend eens te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Een afspraak en dan?

Neem kledingstukken mee die je graag draagt, of het kledingstuk waar je de hoofdbedekking bij wilt laten maken. Zo kunnen we goed kijken naar de stijl en de kleuren waarin jij je prettig voelt. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden die bij jouw gezicht passen. Dat zit hem soms in het net wat verschuiven van een klepje, de pet net iets hoger of juist iets lager op de binnenmuts zetten, of het juist net iets groter of kleiner maken van de vorm. Omdat bij Hatsjiekidee alles zelfgemaakt wordt, is er van alles mogelijk. Het gaat er uiteindelijk om dat je een hoedje bij haarverlies geheel in jouw stijl krijgt.

Het kan ook zijn dat je een speciaal accessoire bij je puntsjaal wilt laten maken. Kom langs om te overleggen, want ook daarbij kun je advies krijgen en kan Hatsjiekidee je van dienst zijn.

Heb je een hoofdmaat groter dan 58,5 cm dan zal de puntsjaal op maat gemaakt moeten worden. Dat is geen enkel probleem. Stuur een mailtje of bel en we lossen het op. De puntsjaal wordt dan € 29,50 ipv € 25,50.

                     

Wat kost maatwerk?

Een remake pet van je eigen kledingstuk is er al vanaf € 95,00. Gevoerd met viscose lycra en op een haarbandje gezet.

Een maatwerk hoed, pet of turban is er al vanaf € 195,00.

Een op maat gemaakte puntsjaal kost € 29,50. De bijpassende sjaalkraagjes worden gratis aangepast.

De prijs voor een op maat gemaakt accessoire wordt vastgesteld als duidelijk is wat je precies wilt.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Bel dan 06-40619149/ 0343-533893 of mail info@hatsjiekidee.nl

 

Volgende
0 items
Betalen

Aanbiedingen    |    Geavanceerd zoeken    |    Inloggen
Copyright © 2012 Powered by Innonet