Winkelwagen U heeft 0 artikelen in uw mandje
Login | Uitloggen
Account gegevens

Kleur en stijladvies

 

Kleuradvies

Bij Hatsjiekidee is het ook mogelijk om een kleuradvies te laten doen. Bij een kleuradvies krijg je inzicht in welke kleuren je het beste staan. Je leert te zien hoe je zelf kunt vaststellen dat een kleur je goed staat. Door het dragen van de juiste kleuren zie je er gezonder en frisser uit. Bovendien dragen een goed verzorgd uiterlijk en een goedgekozen kleurcombinatie bij aan een beter gevoel.

·      Ontdek of koele of juist warme kleuren je het meest flatteren;

·      Ontdek of je een herfst-, lente-, zomer-, of wintertype bent;

·      Ontdek dat je er minder vermoeid uitziet als je de juiste kleuren bij je type draagt.

Hoe werkt een kleurenanalyse?

Een kleurenanalyse duurt 1,5 uur. Met behulp van maar liefst 80 verschillende kleuren drapeersjaals wordt er met je gekeken naar wat al die kleuren doen met je uitstraling. Telkens zullen er kleuren afvallen. Wat overblijft, is jouw palet. Bijna alle kleuren zitten erin. In elk palet zit bijvoorbeeld de kleur groen, maar het groen voor een herfst-type is een andere groen dan het groen van een wintertype.

Als duidelijk is geworden welk kleurtype je bent, word je opgemaakt in de kleuren van jouw palet. Daarbij krijg je tips over het kopen en aanbrengen van de juiste kleuren make-up.

Wat kost een kleuranalyse?

Een kleuranalyse inclusief kleurenwaaier en make-up kost € 85,00

Als je een kleuranalyse doet en je schaft hoeden en sjaals aan voor minimaal € 60,00 dan ontvang je 10% korting op de kleuranalyse.

Afspraak maken?

Stuur een mailtje naar info@hatsjiekidee.nl of bel 06-40619149/ 0343-533893 met voorkeur voor datum en tijd. Op het mobiele nummer kun je eventueel een boodschap inspreken. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

 

Stijladvies

Behalve een kleuradvies kun je bij Hatsjiekidee ook een stijladvies laten doen. Bij een stijladvies wordt er met je gekeken naar welke vormen van kleding je het meest flatteren. Het is een kwestie van "weten en zien" hoe je lijf in elkaar steekt om van daaruit kleding te kiezen die je mooie lichaamsdelen accentueert en de wat minder fraaie camoufleert. Bij een stijladvies gaan we altijd uit van jouw smaak om zo te komen tot heel persoonlijke adviezen over belijning en vorm van je kleding.

Hoe werkt een stijlanalyse?

Als je een stijladvies boekt, neem je altijd 3 setjes kleding mee: 1 waar je je goed in voelt, 1 waar je over twijfelt en 1 die altijd in de kast blijft hangen. Na het uitgebreide stijladvies, bekijken we deze setjes. Je begrijpt vaak meteen waarom iets altijd in de kast is blijven hangen of waarom het juist je favoriete kledingstuk is. Samen belichten we de belijning, het dessin, de stofstructuur, de coupe en de kleur. Soms is een twijfelsetje dan heel eenvoudig tot een topsetje te verheffen omdat je weet hoe je door kleine aanpassingen in jouw stijl het weer met plezier kunt dragen.

Wat kost een stijlanalyse?

Een stijladvies duurt 1,5 uur en kost € 85,00. Je krijgt na  afloop een persoonlijk stijlrapport mee naar huis.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een stijladvies? Bel dan 06-40619149/ 0343-533893 of mail info@hatsjiekidee.nl 

 

Volgende
0 items
Betalen

Aanbiedingen    |    Geavanceerd zoeken    |    Inloggen
Copyright © 2012 Powered by Innonet